image_pdfimage_print

photo_2018-02-07_19-07-40مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان غربی گفت: با اتمام عملیات اجرایی پروژه های در دست اجرا ظرفیت تامین آب استان به ۱۲ مترمکعب در ثانیه افزایش می یابد.

به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه؛رسول اکبری در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی برای خدمات به مردم این استان برای خود سه خط قرمز را ترسیم کرده است؛گفت: مرحله نخست کیفیت آب آشامیدنی مردم استان است که در بهترین شرایط باشد چراکه ما امانت‌دار مردم هستیم و باید کیفیت آب در بالاترین حد باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های لازم در راستای مشتری مداری و ارائه خدمت به مردم استان ایجادشده است.

اکبری با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تامین آب استان۹.۴ مترمکعب در ثانیه است افزود: با اتمام پروژه های در دست اجرا این میزان با ۲۸ درصد رشد به ۱۲ مترمکعب در ثانیه افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۳۸ طرح و ۹۷ پروژه از محل اعتبارات ملی،ملی استانی،احیای دریاچه ارومیه، مصوبات سفر و استانی در دست اجراست ادامه داد: هم اکنون این طرح ها باصرف اعتباری بالغ بر ۱۱۰۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا هستند.

اکبری پیشرفت فیزیکی این طرح ها را ۷۶ درصد عنوان کرد و افزود: با اتمام این طرح ها شاخص بهره مندی از شبکه جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب از ۶۳ درصد به ۷۵ درصد ارتقا خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی با بیان اینکه۱۰۰درصد جمعیت شهری استان تحت پوشش خدمات این شرکت هستند اضافه کرد: منابع تامین آب شرب شهری استان ۵۱ درصد سطحی و ۴۹ درصد زیرسطحی است.

اکبریبا اشاره به اینکهدر حال حاضر ۱۱شهر استان تحت پوشش فاضلاب شهری است گفت: در زمان حاضر ۶۳درصد جمعیت استان تحت پوشش شبکه فاضلاب است درحالیکه در کشور حدود ۴۰ درصد است.

اکبری از کاهش مدت زمان ساخت و اتمام پروژه ها ی شرکت از ۱۲ سال به سه سال خبر داد و گفت: در دهه فجر، پروژه تامین آب مساکن مهر شاهین‌دژ و ایستگاه پمپاژ فاضلاب مساکن مهر بوکان به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان‌غربی  با اشاره به پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در استان اظهار داشت:  پروژه تامین آب مساکین مهر شاهین‎دژ با ظرفیت تامین آب  ۶۴ لیتر در ثانیه، طول خط انتقال ۵٫۷ کیلومتر، تعداد و ظرفیت چاه‌ها سه حلقه با ظرفیت ۱۰۵ لیتر در ثانیه و نیز هزینه اجرای طرح ۳۰٫۸ میلیارد ریال افتتاح می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان‌غربی از افتتاح پروژه ایستگاه پمپاژ فاضلاب مساکن مهر بوکان خبر داد و گفت: ظرفیت این ایستگاه ۴۰ لیتر در ثانیه و هزینه اجرای طرح ۶ میلیارد ریال است.

وی با اشاره به پروژه و طرح آماده کلنگ‌زنی در ایام پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد: در این زمینه می‌توان به کلنگ‌زنی سامانه فاضلاب اولویت‌های ۶ و هفت و مساکن مهر شهر میاندوآب اشاره کرد که ظرفیت ایستگاه‌های پمپاژ آن دو هزار و ۱۳۵ متر مکعب در ساعت، جمعیت هدف ۴۰ هزار نفر، تعداد ایستگاه پمپاز ۶ نفر، طول خط انتقال ۶ کیلومتر، طول خطوط اصلی و فرعی ۲۰ کیلومتر و اعتبار پیش‌بینی شده آن ۱۸۰ میلیارد ریال بوده است.

وی در ادامه با بیان پروژه‌های مصوب از محل اعتبارات احیای دریاچه ارومیه افزود: در این زمینه احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب، خطوط اصلی و انتقال به طول یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر، احداث تصفیه‌خانه‌های فاضلاب به ظرفیت ۱۱۵ هزار و ۵۶۳ متر مکعب در شبانه‌روز، احداث ایستگاه پمپاژ با ۳۰ واحد و نیز اعتبار مصوب پنج هزار و ۱۶۴ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

اکبری گفت: از اقدامات انجام شده در این رابطه می‌توان به احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب، اصلی و خط انتقال به طول ۱۶۰ کیلومتر، افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب به میزان ۵۲ هزار و ۳۷۲ متر مکعب در شبانه‌روز، احداث دو واحد ایستگاه پمپاژ و کل اعتیار دریافتی یک هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال اشاره کرد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان‌غربی به افزایش ظرفیت منابع آب پایدار در استان اشاره کرد و  گفت: توسعه سامانه‌های فاضلاب به منظور ارتقای شاخص بهره‌مندی فاضلاب، استفاده از ظرفیت و توانمندی بخش غیردولتی به منظور ارتقای زیرساخت‌های آب و فاضلاب و نیز اهتمام در تکمیل پروژه‌های نیمه‎تمام و بهره‌برداری از آنها، از مهمترین برنامه‎های این شرکت برای آینده است.

وی تصریح کرد: ارتقای مدیریت عرضه و تقاضای آب با توجه به محدودیت منابع آب، اصلاح و بازسازی شبکه و تاسیسات فرسوده شهرهای استان، ارتقاء شاخص‌های کیفی آب و پساب، اجرای برنامه‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در تاسیسات و نیز توسعه خدمات الکترونیکی و حذف تدریجی مراجعات حضوری در راستای کاهش هزینه و افزایش رضایتمندی شهروندان از اهداف و رویکردهای این شرکت است

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان غربی  در خصوص وضعیت شبکه فاضلاب شهرک گلمخانه افزود: در شهرک گلمان از سه سال پیش تا زمان اتمام پروژه  شبکه فاضلاب این منطقه  با ماشین های لجن کش تک تک چاه های جذبی همشهریان  را که  تخلیه می‌کنیم که ماهیانه ۸۰۰ میلیون تومان برای شرکت آب و فاضلاب استان هزینه ایجاد می‌کند.

وی یاد آورشد: این کار خارج از وظایف شرکت است و در کل کشور بی نظیر است اما جهت رضایت  همشهریان ساکن در این شهرک تا اتمام شبکه فاضلاب شهرک گلمانخانه ادامه خواهیم.