رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی گفت: شهرکهای صنفی تخصصی در استان راهاندازی میشود
به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، جعفرصادق اسکندری در گفتگو با خبرنگاران با موضوع اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل؛ اظهار داشت: احیای واحدهای راکد و غیرفعال بخش صنعت، معدن و صنوف تولیدی، تکمیل طرحهای نیمهتمامی با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی توسعه صادرات غیرنفتی سه محور اساسی در سازمان در سالجاری است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۲۲۰ واحد تولیدی راکد در این استان وجود دارد افزود: ۷۸ درصد از علل تعطیلی آنها مشکلات مالی و نبود تسهیلات بانکی است
اسکندری به راهاندازی واحد صنعتی راکد و غیرفعال در شش ماهه نخست امسال در استان اشاره کرد و اظهار داشت: با راهاندازی این واحدها برای پنج هزار و ۷۰۰ نفر زمینه اشتغال فراهم میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برای ۳۰۰ طرح صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی مجوز داده شده است، افزود: با بهره برداری از این طرح ها برای هفت هزار و ۳۰۰ نفر زمینه اشتغال فراهم میشود.
اسکندری با اشاره به برنامههای بخش صنعت این سازمان اظهار داشت: امسال توسعه سرمایهگذاری صنعتی در شش محور صنایع پاییندستی، فلزی و الکترونیکی، شیمیایی و سلولزی، معدنی و کانیهای فلزی و غیرفلزی، غذایی و دارویی و صنایع دانشبنیان در استان آذربایجانغربی انجام میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه استان آذربایجانغربی از لحاظ ذخایر و تنوع مواد معدنی رتبه بسیار مناسبی در کشور دارد بنابراین ظرفیت مطلوبی برای سرمایهگذاری در این حوزه به شمار میرود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی از انجام طرح پایش معادن استان خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر آن انجام مطالعات ژئوفیزیک هوایی نیز که از بهمن سال گذشته در استان آغاز شده، امسال نیز دنبال میشود چون با این اقدام اطلاعات پایهای و اساسی در بحث سرمایهگذاری معادن در استان و کشور انجام میشود.
رئیس صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به توسعه واحدهای فرآوری، گفت: دو واحد فرآوری در مقیاس بزرگ با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در دست مطالعه و بررسی است و ۴۵ واحد فناوری استان با کیفیت پایین در حال فعالیت است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی به راه اندازی شهرکهای صنفی تخصصی در استان افزود: راه اندازی۱۴ شهرک صنفی و مطالعه در مورد شش شهرک دیگر از اقدامات این سازمان در سالجاری است.
اسکندری با تاکید بر توسعه فعالیتهای مربوط به فرش استان افزود: در این باره ارتقا مهارتهای بافندگان، بازاریابی، تشکیل تشکلهای صادراتی فرش و از همه مهمتر موضوع بیمه قالیبافان به طور جدی پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه هماکنون صادرات استان به ۳۲ کشور دنیا انجام می شود؛ افزود: اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری، حضور شرکتهای سرمایهگذاری و تعامل با رایزنان بازرگانی از اهم فعالیتهای بخش بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی از تشکیل شرکتهای مدیریت خدمات صادرات در سال ۹۵ در استان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه تعداد فعالان اقتصادی و تجاری بسیاری در سطح کشور وجود دارد، نمایندگانی از استان برای بازاریابی و فروش محصولات به شکل تخصصی عمل میکنند.