فرمانده انتظامی خوی گفت: ۱۱ تن چای خارجی قاچاق در این شهرستان توقیف شد.
اسفندیار احمدی امروز در گفتگو با خبرنگار نشریه الکترونیکی نگاه، اظهار داشت: ماموران انتظامی خوی در بازرسی از خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و اقدام به توقیف آن کردند.
وی افزود: در بازرسی از این خودرو ۱۱ تن چای خارجی قاچاق کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی خوی ادامه داد: در این راستا یک نفر دستگیر و کامیون توقیف شد و متهم پس از سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی این شهرستان تحویل شد.
این مسئول بر جدیت ماموران خدوم انتظامی این شهرستان در راستای ریشهکن کردن قاچاق کالا تاکید کرد و ادامه داد: ماموران انتظامی این شهرستان در این راستا شبانهروزی فعالیت میکنند و امید است این پدیده شوم با همکاری و مشارکت مردم وظیفهشناس و ولایتمدار این شهرستان ریشهکن شود.
احمدی مشارکت همهجانبه دستگاههای اجرایی را با نیروی انتظامی در زمینه پیشگیری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی از مهمترین راهکارهای مهم در زمینه کاهش جرائم و ورود کالاهای قاچاق عنوان کرد و افزود: آذربایجان غربی به دلیل گستردگی مرزی همواره مورد طمع سودجویان و دشمنان انقلاب اسلامی بوده و در این جهت مشارکت و عزم عمومی تمام نهادها و سازمانهای استان را میطلبد.
وی با اشاره به تلاش سودجویان در ورود کالاهای قاچاق به کشور، افزود: بسیاری از کالاهایی که قاچاق وارد کشور میشود مصرفی بوده و بیشتر جزو کالاهای اساسی و مورد نیاز مصرفکننده نیست بلکه قاچاقچیان سودجو با تبلیغات و ایجاد نیاز کاذب در مصرفکننده به مصرف این کالاها در داخل کشور دامن میزنند.
فرمانده انتظامی خوی همچنین با بیان اینکه بیشتر کالاهای قاچاق از کیفیت پایین و نبود استانداردهای لازم به دلیل عدم نظارت مراجع قانونی برخوردارند بر ضرورت فرهنگسازی استفاده از کالاهای داخلی تاکید کرد.
این مسئول افزود: تشویق و ترغیب استفاده از کالاهای تولید داخل، تبلیغ مطلوب تلاشهای تولیدکنندگان، معرفی و شناسایی آنها به مردم بویژه توسط رسانه ملی، استفاده از کارشناسان، مسئولان و مدیران برای بیان مزایای استفاده از تولیدات داخلی و مضرات استفاده از کالاهای خارجی در رسانهها به ویژه صدا و سیما از جمله راهکارهای مبارزه با قاچاق کالا است.
به گزارش فارس، تولیدکنندگان باید بر اساس نیازها و نوع کیفیت مورد نظر مصرفکننده اقدام به تولید کالا کنند، امروزه استکبار جهانی بر مصرفگرایی که یک امر تهاجمی است تبلیغ میکند، بنابراین ضرورت دارد فرهنگسازی استفاده از کالای داخلی در رسانهها ترویج شود.
صدا و سیما باید با تولید برنامههای مرتبط و انعکاس اخبار مرتبط با قاچاق کالا و عواقب شوم آن افکار عمومی را برای مبارزه با این پدیده بسیج کند.