image_pdfimage_print

86346به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در آئین افتتاح مجتمع تخصصی دیجیتال شهید مهدی باکری، اظهار داشت: سالانه یک نمایشگاه و یک فروشگاه دیجیتال در ارومیه برگزار می‌شود.

سیدمرتضی موسویان افزود: هم‌اکنون در برخی کشورها، سنگینی حضور در فضای مجازی نسبت به دنیای واقعی بیشتر است و ما نیز باید خود را با این کارها تطابق داده که انجام این کارها انتظاراتی را طلب می‌کند.

موسویان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بند سوم حکم خود اعلام کردند که باید به تراز کشورهای فضای سایبری رسید که در تبیین و قانون‌گذاری این فضا تاثیر داشته داشت.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال اظهار داشت: تا ۱۵ سال آینده وارد فضایی می‌شویم که با زمان حاضر تفاوت دارد و در این راه پنج فراروند لازم است که نخستین آن شبیه‌سازی است

وی افزود: دومین فراروند زیرساخت شبکه‌ای است که در حال بلوغ بوده و با نوع آی پی شش در حال اتفاق است و در این رابطه با آی پی شش می‌توان نه تنها برای انسان‌ها بلکه برای تمامی موجودات زنده و اشیا نشانی داد و این نشانی‌ها نیز نامتناهی بوده و عددی معادل دو به توان ۱۲۸ است.

رئیس رسانه‌های دیجیتال با اشاره به سومین فراروند افزود: هر عنصری که در آینده تولید می‌شود دارای هوش مصنوعی است و در شبکه به آن دست می‌یابیم و در این رابطه هوش مصنوعی در تعدادی از فیلم‌ها دیده می‌شود که اشیایی شبیه انسان بوده اما انسان نیستند و تنها از هوش مصنوعی بهره برده‌اند.

موسویان افزود: پنجمین و آخرین فراروند شبیه‌سازی حواس پنج‌گانه انسانی در فضای مجازی است که حس بینایی ۸۰ درصد، حس شنوایی ۹۲ درصد، حس بویایی ۲۲ ، حس چشایی ۱۸ و حس لامسه در آن تا هفت درصد ملموس است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال به کاهش سن کارهای مجازی به ۱۸ سال اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به آمار و تغییرات اگر کار سنتی از بین ‌رود باید از شبکه مجازی درآمد داشت و در این باره با مجوز دریافتی از وزارت فرهنگ و ارشاد حداقل سن کارهای مجازی را به ۱۸ کاهش داده شده است تا با انجام این کارها گامی در راستای منویات مقام معظم رهبری برداشته باشیم.