image_pdfimage_print

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی گفت: دانشگاه پیام نور مخالفتی با طرح تفکیک جنسیتی ندارد اما تاسیس دانشگاه‌های مجزای دخترانه و پسرانه معقول به نظر نمی‌رسد.

به گزارش نگاه روز، علی ظهری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم ارومیه، درباره نحوه حمایت از دانشجویان کم توان از نظر مالی در مراکز آموزشی،دانشگاه پیام نور  اظهار کرد: متاسفانه در خود دانشگاه هیچ امکان تخفیفی برای دانشجویان وجود ندارد البته یک تخفیف هایی برای دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید، بهزیستی و کمیته امداد وجود دارد که خود این نهادها شهریه دانشجویان را پرداخت می کنند.

وی افزود: دانشگاه فقط می تواند از طریق صندوق رفاه که در سایر دانشگاه ها هم وجود دارد رقم بسیار اندکی به دانشجویان پرداخت کند چون پیام نور برای دانشجویان کارشناسی ارشد یک میلیون وام می دهد درحالی که شهریه آنان از این رقم بیشتر است، در کل ترم گذشته به دانشگاه پیام نور استان تنها ۲۰۰ میلیون اختصاص دادند که رقمی بسیار جزئی است و ما در حال پیگیری برای افزایش این رقم هستیم.

ظهری درباره مسئله تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها تصریح کرد: این مسئله باید در حالت متعادل باشد، اصولا در تفکیک جنسیتی افراد خود باید مقید باشند اینکه ما یک دانشگاه دخترانه و یک پسرانه ایجاد کنیم معقول به نظر نمی رسد البته من مخالف این مسئله نیستم.

وی گفت: اگر در دانشگاه تفکیک جنسیتی به وجود آمد، اتوبوس و تاکسی و جامعه را چه کنیم؟اما در کل مخالف این مسئله نیستم برای اینکه کلاس هایی که تک جنسیتی می شود هم استاد و هم دانشجو راحت هستند و هم آرامشی در کلاس های درسی برقرار است.

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی در مورد پروژه های عمرانی این دانشگاه اظهار کرد: در کل ۱۰ پروژه در سطح استان وجود دارد که ۵ مورد آن فعال و ۵ مورد به دلایل مختلف غیر از مسئله اعتباری راکد است مثل پروژه فرهنگی ایجاد کتابخانه و نمازخانه در شهرستان های بوکان، خوی، میاندوآب، نقده و شاهین دژ، اما در ماکو و سلماس پروژه های فرهنگی فعال هستند و در خوی نیز ساختمان آموزشگاهی فعال بوده و در این زمینه در بوکان و مهاباد سوله ورزشی فعال است.