image_pdfimage_print

مدیرکل دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: علت بیشتر اختلافاتی که زوجین هنگام طلاق عنوان می‌کنند، دخالت بیش از اندازه خانواده‌های اصلی زوجین در امور زندگی آنهاست که رقمی بالغ بر ۱۵٫۴ درصد را شامل می‌شود.

ولی‌الله نصر در حاشیه نشست بررسی وضع طلاق در استان سمنان که با حضور مدیرکل مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی و شماری از کارشناسان سازمان بهزیستی در سالن جلسات اداره کل بهزیستی استان سمنان برگزار شد اظهار کرد: آمارها بیانگر ثبت یک طلاق به ازای هر پنج فقره ازدواج در کشور بوده و در این بین، دو استان تهران و البرز دارای آمارهای متفاوتی هستند.

وی تصریح کرد: طبق آمارهای موجود در سال گذشته، ۱۴ تا ۱۵ درصد ازدواج‌ها در یک سال نخست ازدواج منجر به طلاق می‌شوند و این امر می‌طلبد تا برای این بخش تدبیری ویژه اندیشیده شود.

مدیرکل دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی اضافه کرد: علت رخداد این طلاق‌ها بیشتر اغفال، عملی نشدن وعده و وعیدهای قبل از ازدواج و زمان عقد و . . . است؛ آشنایی مجازی نیز که در نهایت منجر به ازدواج شده، یکی از مواردی است که در افزایش آمارهای مربوط به حوزه طلاق سهمی قابل توجه دارد.

نصر افزود: در سال گذشته، از هر ۱۰۰ فقره ازدواج ثبت شده در کشور، ۲۰ مورد طلاق ثبت شده و این نشان می‌دهد که یک پنجم ازدواج‌ها منجر به جدایی می‌شود.

وی تصریح کرد: آمار طلاق در استان‌های مختلف کشور به طور میانگین، یک فقره به ازای هر پنج ازدواج بوده که البته این آمار در استان‌های تهران و البرز بالاتر است.

مدیرکل دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی آماری از طلاق‌های این دو استان ارائه نکرد و در عین حال گفت: این استان‌ها بیش از نرم کشوری طلاق را ثبت می‌کنند.

نصر با بیان اینکه به هیچ وجه تایید نمی‌کنیم استان سمنان از زمره شهرهای دارای طلاق زیاد در کشور است، گفت: علت بیشتر اختلافاتی که زوجین هنگام طلاق عنوان می‌کنند، دخالت بیش از اندازه خانواده‌های اصلی زوجین در امور زندگی آنهاست که رقمی بالغ بر ۱۵٫۴ درصد را شامل می‌شود.

تابناک