غلامعلی مرادی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه، توجه به ترویج محصولات دانش بنیان برای کشاورزان جهت جایگزینی با روشهای سنتی و افزایش بهره وری را مورد تاکید قرار داد و گفت: استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی در این زمینه میتواند کار گشا باشد و شرکتهای دانش بنیان و فن آور ظرفیتهای ویژهای برای توسعه استان دارند.
مرادی با بیان اینکه ۶ درصد محصولات کشاورزی کشور درآذربایجان غربی تولید میشود، افزود: ما از برگزاری دورههای مهارتی برای ترویج یافتههای جدید علمی در بین بهره برداران بخش کشاورزی با همکاری پارک علم و فناوری استقبال میکنیم.
علی محمد نیکبخت رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه پارک علم و فناوری محیطی برای کسب و کار است، اظهارکرد: پارک علم و فناوری فلسفه وجودی خود را بسترسازی برای ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت از طریق علم و فناوری میداند.
نیکبخت ادامه داد: در این مجموعه انواع محصولات دانش بنیان تولید میشود که به سایر استانها صادر میگردد، اما متاسفانه استان خودمان از پتانسیل فناوران موجود بی بهره است.
رئیس پارک علم و فناوری اضافه کرد: شرکتهای مستقر در پارک علم وفناوری از پتانسیلهای بسیار بالایی برخوردارند و میتوانند در شتابدهی به توسعه استان مخصوص بخش کشاورزی بسیار موثر باشند.
در این جلسه با اشاره به بهره مندی از پتانسیلهای هر دو مجموعه برای ارتقاء واحدهای تولیدی و فناور، بر لزوم برگزاری کارگاههای اموزشی ترویجی فناوری مشترک تاکید شد.