image_pdfimage_print
6811485_681مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت: برنامه آموزش سیار و توانمند سازی بانوان عشایر استان برای اولین بار در سطح کشور در بخش‌های آموزش خیاطی، گیاه شناسی و قالیبافی در شهرستان‌های ارومیه، خوی، ماکو، سلماس و نقده را اجرا می شود.

به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه؛ شهلا تاجفر در کارگروه زن و خانواده استان  از اجرای طرح توانمندسازی و آموزش سیار زنان عشایر استان خبر داد و عنوان کردو افزود: برنامه آموزش سیار و توانمند سازی بانوان عشایر استان برای اولین بار در سطح کشور در بخش‌های آموزش خیاطی، گیاه شناسی و قالیبافی در شهرستان‌های ارومیه، خوی، ماکو، سلماس و نقده را اجرا می شود.

تاجفر محرومیت زادیی از اهداف اصلی این طرح برشمرد و عنوان کرد: در این راستا ۶۰۰ ساعت کلاس آموزشی سیار برای ۸۵ نفر از زنان عشایر روستایی برگزار شده است.
مدیرکل زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی افزود: با اعلام سازمان امور عشایری ۱۹ هزار بی سواد عشایر در استان وجود دارد که  ۴۷ درصد را زنان تشکیل می دهند.
تاجفر تقویت مشاغل عشایری را یکی از ساختار‌های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و ادامه داد: حضور زنان کار آفرین و زنان سرپرست خانوار در عرصه تولید علاوه بر خودکفایی زنان می‌توانند در تولید نقش اساسی داشته باشندمدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی افزود: ۴۰ درصد محصولات صنایع دستی استان مختص بانوان عشایر است به همین منظور نمایشگاهی ازمحصولات بانوان عشایر اواخر مهرماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های پارک جنگلی ارومیه برگزار می‌شود.

وی گفت: زنان عشایر عناصر تولید کننده کشور هستند که محصولات تولیدی دامی و صنایع دستی در دستان این قشر زحمت کش است و نباید از این عنصر تاثیر گذار به سادگی گذشت و برای اینکه بتوانیم محصولات این قشر را در جامعه گسترش دهیم تبدیل صنایع تولیدی عشایر از سنتی به صنعتی است.

مدیرزکل امور بانوان استانداری آذربایچان غربی از ایجاد بانک اطلاعاتی بانوان عشایر در استان خبر داد و افزود:استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زنان از اهداف مهم ایجاد این بانک اطلاعاتی است.
تاجفر در ادامه به تشکیل بازارچه‌های مشاغل خانگی در حوزه زنان و خانواده  استان، اشاره کرد و  ادامه داد: این امر می‌تواند نقش مهم و تعیین کننده‌ای در اجرای ابلاغ رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی داشته باشد.