دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی گفت: تا کنون ۸۴۳ شورای امر به معروف و نهی از منکر در آذربایجان غربی راهاندازی شده است.
به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، سردار ناصر اصلانی در جمع خبرنگاران با اشاره با بیان اینکه ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای خودسازی و فراگیری معارف اسلامی است، ادامه داد: تزکیه نفس و خودسازی فردی و اصلاح اجتماعی از مهمترین ظرفیتهای ماه مبارک رمضان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه اصحاب رسانه در ماه مبارک رمضان وظایف سنگینی بر عهده دارند، متذکر شد: اصحاب رسانه به عنوان سفیران عرصه فرهنگی در جامعه بوده و بهترین طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر در جامعه میتواند باشد و وظایف خطیر و حساس اصحاب رسانه به عنوان نماینده آگاهیبخش حائز اهمیت است.
دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر استان به اجرای طرح ویژه ضیافت همزمان با ماه مبارک رمضان در استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این راستا به تناسب جغرافیای استان برنامهها بومیسازی شده است.
اصلانی با بیان اینکه تا کنون در قالب طرح طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر در استان برای ۷۰۰ نفر کارت شناسایی صادر شده است ادامه داد: در ماه مبارک رمضان حدود ۴۰۰ نفر از طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر به صورت ویژه در استان جهت نشر معروفات و نهی از منکرات اطلاعرسانی میکنند
وی در ادامه از فعالیت ۸۴۳ شورای امر به معروف و نهی از منکر متشکل از اعضای اصناف، هیئتهای مذهبی، ستادهای اقامه نماز جمعه، مراکز قرآنی، جمعیت هلالا احمر، بانکها، نیروهای مسلح خبر داد و افزود: تاکنون ۹۹۵ تیم امر به معروف و نهی از منکر در قالب شوراهای مربوطه در اجرای این دو فریضه الهی کار میکنند
دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: در سال گذشته میزان هنجارشکنی مرتبط به موضوع امر به معروف و نهی از منکر نسبت سال گذشته ۳۵ درصد کاهش داشت و امید میرود با اجرای سلسله برنامههایی که برای سال ۹۵ مورد پیشبینی واقع شده باز هم شاهد کاهش این هنجارشکنیها باشیم.
وی با بیان اینکه تذکر صرفا به صورت لسانی داده میشود، ادامه داد: در خصوص تظاهر به روزهخواری و حرمتشکنی ماه مبارک رمضان و بدحجابی تذکرات لازم داده میشود و در راستای تبلیغ و ترویج اجرای امر به معروف تذکر لسانی و کتبی و برخورد قضایی و انتظامی صورت میگیرد.
سردار اصلانی غبارروبی، تجهیز و فعالسازی مساجد، همایش طلایهداران تبلیغ، برگزاری جلسات انس با قرآن و مراسم جمعخوانی قرآن و برپایی نمایشگاه قرآنی به همراه عرضه محصولات نرمافزاری با همکاری شهرداری و اداره کل ارشاد، برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، فضاسازی محیطی و تبلیغاتی در حوزه معروفات و منکرات، تبیین احکام فقهی روزه توسط ائمه جماعات در طول ماه مبارک رمضان، برگزاری جلسات توجیهی و آموزشی در تمامی شهرستانها توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نیروی انتظامی و بسیج، اجرای مانور امر به معروف و نهی از منکر همزمان با ۱۵ ماه مبارک رمضان و… را از جمله اقدامات اجرایی بیان کرد.
دبیر ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر استان گفت: امسال برای ابراز همکاری با کسبه و اصناف در طول ماه رمضان محدودیت کار تا ساعت ۲۴ شب برداشته شده و اصناف میتوانند از اذان مغرب تا اذان صبح در صورت داشتن مشتری به کسب و کار خود ادامه دهند.