image_pdfimage_print

indexمدیر مدرسه سفیران هدایت خوی گفت: سیاست از دیدگاه اسلام مدیریت حیاط انسان ها است.

حجت الاسلام و المسین عباس اختیاری در گفتگو با خبرنگار نشریه الکترونیکی نگاه، با اشاره به اینکه علامه جعفری می فرمایند سیاست از دیدگاه اسلام عبارتست از مدیریت حیاط انسان ها، اظهار داشت: روحانیون با توجه به اینکه مبلغان اهل بیت هستند باید برای مردم الگو باشند و رفتاری متناسب با گفته های قرآن و اهل بیت داشته باشند و مردم با حرف الگو نمیگیرند بلکه رسالت ما خطیر است و حرف توام با عمل داشته باشیم.

وی با اشاره به نقش روحانیون در هدایت دینی افزود: روحانیون باید دین شناس باشند و تمام مسایلی که مربوط به حوزه دین است را تخصص داشته باشند مخصوصا در این زمان، که زمان عصر ارتباطات است باید سم پاشی کنند .

این مقام مسوول خاطر نشان کرد: روحانیون باید تمام اصول و روش هایی که در ارائه مسایل دنیااست باید مسلح باشند باید افراد متخصص دینی در فضاهای مجازی حضور داشته باشند و پاسخگوی تمام مسایل و شبهات دینی باشند و افرادی که متخصص دینی هستند باید بتوانند فرهنگ انقلابی را ترویج دهند .

مدیر مدرسه سفیران هدایت خوی گفت: یکی از رسالت های هدایت دینی مبارزه با خرافات و انحرافات دینی است  و باید تمام دغدهایی که قرآن و اهل بیت گفته است بدون کم و کاستی انجام دهیم مکتب ما تکمیل ترین دین است و اگر حواسمان نباشد و مرزبانی خوب نکنیم افراط و تفریط وارد دین می شود بنابراین باید به بیدارسازی مردم و افشاگری انحرافات برای مردم عمل کنیم.

وی در ادامه گفت: همچنین می توات با تالیف کتاب و تدوین متون دنیا به هدایت دینی جامعه کمک کرد چه بسا که بیشتر افرادی که در حوزه ها هستند اهل قلم بوده و می توانند با انتشار کتاب ها و مقالاتی در هدایت دینی و سیاسی نقش داشته باشند.

حجت الاسلام اختیاری با بیان اینکه به فرموده امام (ره) هدایت دینی جامعه از طریق اصلاح خلق در بعد وسیع است، افزود: هدایت دینی اگر در جامعه تشکیل شود هدایت سیاسی نیز در داخل آن است.

این مقام مسوول بیان داشت: مبلغان دین روحانیون هستند و روحانی که سواد سیاسی نداشته باشد روحانی ناقص است چه در حالت فردی چه در حالت اجتماعی.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه حوزه علمیه ستون انقلاب است، اظهار داشت: انقلاب ایجاد کردن راحتر است ولی حفظ آن سختتر از انقلابی کردن است امام (ره) یکی از روحانیون انقلابی بود که انقلاب اسلامی را ایجاد کردو تمام مردم و طلبه ها وظیفه دارند در حفظ و نگهداری این انقلاب تمام تلاش خود را بکنند.

وی در مورد نگرانی از نفوذ دشمن خاطر نشان کرد: اسـلام دشمن دارد و حوزه نیز که پاسدار دین است بی بدخواه نیست  ایـادی استعمار، بدخواهان دین و مخالفان عرصه داری اسلام در تلاش گـسـتـرده بـوده و هستند که حوزه را از درون و بیرون  به تنگنا افـکـنند و عرصه را بر آن تنگ کنند تا سقف بلند آن در کشاکشها فـرو بـریزد و برای این هدف شوم و تباهی آفرین، راهها و روشهای گوناگونی دارند

وی به نقش حوزه های علمیه در ایجاد شرایط انقلابی در حوزه ها اشاره داشت، افزود: حوزه ها جند مورد وظیفه دارند مورد اول تربیت اساتید انقلابی، مورد دوم اطاعت محض از ولایت فقیه، مورد سوم برگزاری نشست ها و کمسیون ها در جهت پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و مورد آخر ترویج فرهنگ و تفکر انقلابی هم در جامعه و هم در حوزه است.

مدیر مدرسه سفیران هدایت به چهار راهکار استفاده به منظور انقلابی کردن حوزه ها اشاره کرد و افزود: معرفی حوزه انقلابی، جداسازی شاخص های حوزه انقلابی، شناسایی عوامل تقویت روحیه انقلابی و شناخت عوامل تضعیف حوزه انقلابی چهار راهکار مذکور می باشد.

حجت الاسلام اختیاری تصریح کرد: باید تلاش کنیم و با علم آموزی و تقویت بنیه علمی اساتید زبده و برجسته انقلابی را در حوزه تربیت کنیم؛ به طوریکه در دهه آینده صدها استاد انقلابی تربیت کرده باشیم و بتوانیم فرهنگ انقلابی را در جامعه ترویج تا شرمنده شهدا در روز قیامت نشویم.