وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه وضعیت فیزیکی بیمارستان های خوی زیبنده و پاسخگوی نیاز این شهرستان نیستوضعیت فیزیکی بیمارستان های خوی زیبنده و پاسخگوی نیاز این شهرستان نیست اظهار داشت: بسیار آزار دهنده است که بیمارستانی با شخصیت آیت الله خوئی در چنین وضعیتی باشد
به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، سید حسن قاضیزاده هاشمی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان خوی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: طی قولی که به نماینده سابق شهرستانهای خوی و چایپاره و امام جمعه این شهرستان داده بودم به این شهرستان سفر کردهام و سفر به شهرستان خوی از آرزوهای من بود که امروز محقق شد.
وی افزود: براساس شواهد، اعتبار مورد نیاز برای اتمام بیمارستان آیتالله خویی ۶۰۰ میلیارد ریال است که قول تامین این اعتبار را به نماینده مردم و امام جمعه این شهرستان میدهم و امیدواریم در سفرهای بعدی شرمنده مردم و مسولین نشویم.
وی افزود: متاسفانه به گفته فرماندار و مسوولین شهرستانی حدود ۳۷ سال است که هیچ پروژه ای ساخته و افتتاح نشده است و این بسیار آزار دهنده است که بیمارستانی با شخصیت آیت الله خوئی در چنین وضعیتی باشد و قطعا از طرف مسوولین پیگیر خواهیم شد.
قاضیزاده هاشمی گفت: : باید دست به دست بدهیم تا بیمارستان ۱۶۴ تخت خوابی تمام شود، درباره بیمارستان آیتالله خویی نیز نباید بگذاریم کارگاه معطل شود و این خیلی ناراحت کننده است که بیمارستانی با نام آیتالله خویی بیش از دو دهه به اتمام نرسیده است و براساس آنچه از قبل برنامهریزی شده است، در این سفر اعتبار برای تکمیل بیمارستان آیتالله خویی تخصیص نمییابد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تخصیص اعتبار برای تکمیل بیمارستان ۱۶۴ تختخوابی خوی، ادامه داد: این اعتبار امسال تخصیص مییابد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دو بیمارستان خوی باید در اولویت نخست قرار گیرد و خیران نیز در سراسر کشور باید برای کمک به این موضوع فعال شوند و باید خیرین برای تکمیل این بیمارستان اقدام میکردند و با این وجود قول میدهم برای تکمیل بیمارستان آیتالله خویی از مشارکت خیرین کشور نهایت بهره را ببریم و خیرین را برای اتمام عملیات اجرایی این پروژه معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: برای احداث دانشگاه علوم پزشکی در خوی، قبلا اقدامات خوبی صورت گرفته است که از آن جمله میتوان به احداث مجمع عالی سلامت در این شهرستان اشاره کرد که مقدمهای برای احداث دانشگاه علوم پزشکی است.
پس از این بازدیدها وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مرکز تصویربرداری MRI بیمارستان قمر بنی هاشم را افتتاح کرد که از جمله تجهیزات آن می توان به دستگاه MRI با قدرت ۵/۱ تسلا اشاره کرد. شایان ذکر است سی تی اسکن spiral در این مرکزدر حال راه اندازی می باشد.
گفتنی است عملیات احداث بیمارستان خیریه آیت الله خویی سال ۱۳۷۱ توسط خیرین آغاز ولی به دلیل کمبود منابع مالی نیمه کاره مانده ولی در سال ۹۰ به صورت رسمی جهت بهره مندی از بودجه عمرانی دولت به وزارت بهداشت و درمان واگذار شده است.
شایان ذکر است بیمارستان خیریه آیت الله خویی با ۲۷۱۶۰ مترمربع زیربنا در چهار طبقه با ۲۵۰ تخت بیمارستانی و ۱۱ اتاق عمل با پیشرفت فیزیکی ۲/۴۹ درصد در حال اجرا می باشد.