image_pdfimage_print

indexامام جمعه خوی گفت: باید کمک به نیازمندان جامعه به فرهنگ عمومی تبدیل گردد.

به گزارش خبرنگار نشریه الکترونیکی نگاه از خوی، حجت الاسلام و المسلمین سید رضی شکوری در جلسه هفتگی مرکز خیرین نیکوکار با بیان اینکه احسان و نیکوکاری و کمک به انسان های ضعیف و ناتوان، آثار و پیامدهای ارزنده و مثبتی را در دنیا و آخرت به دنبال دارد، اظهار داشت: در ایران اسلامی مردم، مهربان و نیکوکار هستند و هرکجا که نیاز به کمک باشد احساس وظیفه می‌کنند و با افتخار در آنجا قدم می‌گذارند.

خدا را شاکریم که این مرکز در میان مردم و افکار عمومی جای خود را باز کرده است و از انسانهای خیر و نوع دوست از اقشار مختلف سپاسگزاریم که در جلسات آن حضور پیدا می کنند و در حد توان خود به نیازمندان جامعه کمک می کنند.

وی اظهار داشت: قصد داریم این مرکز را بصورت جدی گسترش دهیم و همه مردم را وارد این مجموعه بکنیم چون یکی از ویژگی های مرکز خیرین تحقیق و بررسی در رابطه با تشخیص نیازمندان واقعی است و خود مردم را با مشکلات و نیازمندی های مردم مواجه و درگیر می سازد و خودشان را وادار به احساس مسئولیت و اقدام عملی می کند .

امام جمعه خوی با بیان اینکه پایه و اساس موضوع امداد و نیکوکاری این است که از دولت محور بودن به سمت جامعه‌محور و خانواده‌محور بودن حرکت کند، افزود: امروز نیاز یک نوجوان و جوان تنها پول، محل سکونت، تحصیل و یاد گرفتن مهارت‌های اجتماعی نیست، بلکه آنها دارای خلاءهای عاطفی هستند که باید خانواده‌ها به صحنه بیایند و این خلا رو پر کنند.

وی افزود: احسان و نیکوکاری کارکردهای زیادی در عرصه های فردی، اجتماعی، فرهنگی، معنوی و… دارد و مؤمنان واقعی و انسان های صاحب خرد و اندیشه در هر عصر و نسلی، سعی و تلاش نموده اند خود را به صفت و ویژگی احسان و نیکوکاری، آراسته سازند.

وی با بیان اینکه ریشه و منشأ نیکوکاری را باید در ایمان حقیقی افراد جستجو کرد، افزود:  چون تنها مؤمنان هستند که با پذیرش خالقیت و ربوبیت الهی و نیز باور به روز رستاخیز و مسئله پاداش و کیفر در آخرت به احسان روی می آورند و به عنوان بنده خاص الهی در خدمت به دیگران می کوشند و از هیچ کوشش و تلاشی برای رفع نیازهای دیگران دست نمی کشند.

لازم به ذکر است که در این جلسه به ۱۰ پرونده از درخواست های نیازمندان رسیدگی شدو تصمیمات لازم اتخاذ گردید.