رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در دیدار با کارکنان واحد های تابعه که در سالن ابن سینای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد گفت: دانشگاه ویترین یک استان است و تاثیر گذاری فرهنگی عظیمی را در جامعه دارد چرا که افراد فرهیخته در محیط دانشگاه حضور دارند که فرهنگ ساز هستند . لذا جایگاه واقعی دانشگاه در جامعه باید بدرستی تبیین گردد و نباید سلیقه ای با آینده دانشگاه رفتار شود.
جواد آقازاده افزود: نقشه راهی که برای دانشگاه ترسیم نموده ایم آینده روشن عرصه سلامت استان از ابعاد مختلف آموزشی ، فرهنگی ، بهداشتی ، درمانی و تحقیقاتی نوید می دهد .
وی تاکید کرد : از تمامی همکاران انتظار می رود که دانشگاه را خانه خود بدانند و با صمیمیت و همدلی در راه اعتلای عرصه سلامت و ترقی و پیشرفت دانشگاه قدم بردارند .
قائم مقام وزیر در دانشگاه توجه به سلامت جسمی و روحی کارکنان را بسیار با اهمیت برشمرد و گفت: در بحث ورزش ضمن تکمیل مجتمع فرهنگی ورزشی ۹ دی در سایت نازلو که مدتها بصورت پروژه نیمه تمام باقی مانده بود و بدون اینکه منبع اعتباری مشخص داشته باشد با مدیریت بهینه مالی به بهره برداری رسید و در تمام سالن های ورزشی و خوابگاهها تجهیزات ورزشی و بدنسازی نصب شده است .
وی افزود: علیرغم محدودیتهای اعتباری و مالی سال گذشته خوشبختانه با عزمی راسخ و کاری جهادی و بسیجی امروز شاهد فعالیتهای عمرانی مختلف و زیاد عرصه سلامت در سطح استان هستیم که نشان از همدلی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی است
آقازاده احداث ۱۸۰ خانه بهداشت ، بازسازی و نوسازی مراکز بهداشستی درمانی ، بازسازی و بهسازی اورژانس ها، احداث بلوکهای زایمانی ، درمانگاههای تخصصی در استان ، تکمیل ساختمان آزمایشگاه رفرانس را جمله این اقدامات عنوان کرد.
وی تحت پوشش قرار دادن ۴۵۰ هزار نفر در حاشیه شهرها را از جمله اقدامات مهم در حوزه بهداشت بیان کرد و افزود: در حوزه درمان نیز با اجرای تحول نظام سلامت شاهد موفقیت های بزرگی در کاهش پرداختی از جیب مردم ، ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانها و توسعه و تجهیز بیمارستانی در سطح استان بویژه در مناطق محروم بودیم .
وی افزود : در بحث رفاهی مامورسرای تهران بازسازی شد، مهمانسرای مشهد مقدس تا خرداد ماه بازسازی خواهد شد و بازسازی و راه اندازی مجدد اردوگاه فرهنگی رفاهی ورزشی دانشگاه که متاسفانه مدتها مورد توجه قرار نگرفته بود را در دستور کار سال جاری داریم .
آقازاده در ادامه گفت : سال گذشته ساختمان درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی واقع در خیابان عمار ارومیه به مبلغ ۶۳ میلیارد تومان خریداری شده و در حال تکمیل می باشد که دارای دی کلینیک و ۵ اتاق عمل نیز می باشد که از بار اتاقهای عمل بیمارستان امام خمینی (ره) خواهد کاست .
دکتر آقازاده با بیان تاریخچه ۱۵۰ ساله طب در ارومیه، تاسیس موزه دانشگاه را از برنامه های آینده عنوان کرد و افزود: استان آذربایجان غربی و بویژه شهر ارومیه دارای تاریخچه غنی طب و بهداشت می باشد که در نظر داریم در مجموعه ای بصورت موزه تاریخچه پزشکی منطقه را در معرض دید عموم قرار دهیم که کاری ماندگار خواهد بود
وی به پروژه بیمارستان ۴۵۰ تختخوابی نیز اشاره کرده و گفت : این پروژه بخاطر مشکلات فنی و سازه ای قابلیت تبدیل به بیمارستان را ندارد لذا در نظر داریم به ساختمان ستادی تغییر یافته و کلیه معاونتها و واحد های ستاد دانشگاه در آن محل تجمیع یابند .
وی اظهار داشت: در حال حاضر بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی قابل توسعه به ۱۰۰۰ تخت برای استان طراحی شده است که در حال رایزنی با یک شرکت اتریشی در این خصوص هستیم .
ریاست دانشگاه به دیدار های خود از واحد های تابعه شمال و جنوب استان در طی ایام نوروز اشاره کرده و گفت : حضور مسئولین در واحد ها و دیدار با همکاران و بررسی مسائل و مشکلات آنان از نزدیک وظیفه مدیران می باشد که متاسفانه در بازدیدهای نوروزی شاهد این بودیم که برخی از واحد های محیطی در حسرت دیدن مسئول مربوطه هستند که به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست .