مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه باید تصمیمگیریها به گونهای باشد که امکان عملیاتی شدن آنها در مدرسه فراهم شود، ادامه داد: در این راستا باید بخشنامههای متعدد، مزاحم و موازی کاهش یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، فریدون سیدمصطفوی ظهر امروز در مراسم تجلیل از رتبههای برتر نواحی و مناطق آموزشی در ارزیابی عملکرد و منتخبین جشنواره الگوهای برتر تدریس که در سالن امام علی (ع) برگزار شد، اظهار داشت: محور همه فعالیتها در حوزه آموزش و پرورش مسئله مدرسه و نیروی انسانی است.
سیدمصطفوی ابراز داشت: موضوع دیگر تسلط مدیران به قوانین و آییننامهها بوده تا مراجعه و حضور مدیران را در ادارات کم کرده و همکاران ناخواسته دچار تخلف نشوند که در این راستا آموزشهای دورهای در سراسر استان برای مدیران برگزار شده و میزان تخلفات در استان تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط اولیا با مدرسه، ادامه داد: مشارکت بیشتر اولیا با مدرسه از اهمیت برخوردار است و باید شرایطی فراهم شود تا اولیا بتوانند با مسئولان آموزش و پرورش در امور مربوطه ارتباط داشته باشند و در این راستا سامانهای برای ارتباط ۵۸۰ هزار نفر از والدین دانشآموزان با مدیرکل در استان فراهم شده تا بتوانند در امور مربوط اظهار نظر کنند.
سیدمصطفوی با بیان اینکه مسئله ادب، اخلاق و تکریم معلمان در بخش نیروی انسانی موضوع مهمی بوده که مغفول مانده، یادآور شد: باید حرمت معلمان و فرهنگیان در آموزش و پرورش به نحو احسن رعایت شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی ابراز داشت: ۱۸۰ نفر از صاحبنظران در ۲۴ شهرستان و منطقه در قالب اتاقهای فکر ابلاغ شده و این اتاقهای فکر در رابطه با آنچه در آموزش و پرورش اتفاق میافتد میتواند کارساز باشد.
سیدمصطفوی به اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی اصولی نیروی انسانی در استان اشاره کرد و یادآور شد: با ساماندهی اصولی نیروی انسانی ۷٫۵ میلیارد تومان صرفهجویی در بکارگیری درست نیروی انسانی اتفاق افتاد.
وی اعلام کرد: آموزش و پرورش آذربایجان غربی جایگاه برتر کشوری در پوشش تحصیلی دوره ابتدایی، جایگاه سوم در جذب بی سوادی در کشور، جایگاه برتر کشوری در موضوع مشاوره تحصیلی، جایگاه سوم در احصاء اسناد فضاهای آموزشی و… را برخوردار است.
وی به ثبت اولین موزه مدرسه کشور در ارومیه اشاره کرد و گفت: مدرسه پویا و محله امن در چهار مدرسه شهر ارومیه در حال اجرا بوده و در این راستا تلاش بر این است ارتباط دوسویه بین محله و مدرسه محقق شود.
سیدمصطفوی ادامه داد: ۱۱۷ کلاس خشت و گل در حوزه ابتدایی در استان وجود دارد که یکی از دلایل بازماندن از تحصیل محسوب میشود و دانشآموزان از کلاس درس خود لذت نمیبرند و در این راستا باید این مدارس جمعآوری و جایگزین شود.
وی با بیان اینکه حوزه ابتدایی در خصوص فضاهای آموزشی آسیبپذیر است و تعداد طرح و تراکم کارهای خواسته شده از نیروها آسیب جدی به آموزش و مسئله کیفیت وارد میکند، یادآور شد: آذربایجان غربی جزو سه استان آخر از لحاظ فضاهای آموزشی و نیروی انسانی در کشور است.