مدیر حوزه علمیه الزهرا(س) خواهران میاندوآب گفت: زن چتر محافظ در مقابل هر آسیبی در جامعه است.
فاطمه پرهیزکار در گفتگو با خبرنگار نشریه الکترونیکی نگاه، با اشاره به اهمیت بانوان طلبه در تحکیم بنیان خانواده و زندگی حضرت زینب (ع) اظهار داشت: حضرت زینب (س) تجسم زهد، علم، عفاف و شهامت و عقیله طاهره، متعلق به اخلاق الهی است.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه حفظ آرامش درخانواده بسیار مهم است، افزود: ایجاد سکون و آرامش همسران در کنار یکدیگر، یکی از اهداف مهم ازدواج است.
پرهیزکار با اشاره به اینکه به دلیل وجود عواطف بسیار قوی در زنان، نقش آنان در تأمین بهداشت روانی خانواده چشم گیرتر است، ادامه داد: زن میتواند روحیه خسته و ناامید همسرش را در برابر مشکلات تغییر دهد و زمینه آرامش و گرمی را در خانواده فراهم کند.
استاد حوزه علمیه الزهرا (س) میاندوآب با بیان اینکه حجاب و پوشش اصیل ترین سنگرزنان و از مهمترین و سودمند ترین قانون الزامی آفرینش برای آنها درجامعه است، گفت: حجاب و پوشش، سنگر سعادت و پیروزی و رستگاری زنان و جامعه است، که اگراین سنگر آسیب ببیند، عوامل سعادت، پاکزیستی و شرافت آنها فرو می ریزد.
وی با اشاره به نقش بانوان در حفظ و استحکام بنیان خانواده افزود: پایه های اعتقادی، فکری، اخلاقی، رفتاری زن هرچقدر قوی باشد؛ بنیان خانواده محکمتر می شود.
پرهیزکاربا بیان اینکه امروزه زنان در جامعه اسلامی، همواره و همدوش مردان تلاش می کنند افزود: هدف از این تلاش رسیدن به شکوفایی است و اینکه در مسیر فرهنگ سازی نقش مثبت و بسزایی داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شخصیت زنان و ابعاد شخصیتی آنان برای الگوسازی، بسیار موثر و تحول آفرین بوده ؛ اظهار داشت: زن اگر حریم ها را رعایت کند حرمت بزرگترها و بخصوص پدرخانواده رانگه دارد فرزندان درس عملی می گیرند.
وی با اشاره به انواع حریم ها که بانوان باید پیروی کنند، افزود: حریم خداوند و عدم ارتکاب گناه، حریم عفاف وحجاب و عدم ورود ماهواره و فساد به محیط خانواده حریم اخلاق و عدم ورود دروغ ، دغل بازی، خیانت و حب نفس ها و غیره به زندگی و به تبع آن جامعه است.
مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) در خصوص نقش حضرت زینب در مورد نشر فرهنگ عاشورا اظهار کرد: از بیان عظمت نقش حضرت زینب در ولایت مداری وقتی برای همه شهدای کربلا مادری کرد
وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب کبری تحت تربیت پدر و مادرى چون حضرت على(ع) و حضرت فاطمه(س) و با شایستگى و استعداد ذاتى که از آن بهرهمند بود به مراتب عالى از فضائل و کمالات انسانى دست یافت
وی به نقش حضرت زینب در حفظ کردن قیام عاشورا و ولایت مداری اشاره کرد و افزود: او مانند پدر و مادر خود جامع همه کمالات و صفات پسندیده بود او نمودار حق و جهاد در راه خدا و نگهدارنده ایمان و عقیده، قهرمان دلیری و شجاعت، جلوه فصاحت و بلاغت، شعله ستیزه جوی باطل و آتش افشان حق در برابر نیروهای ستمگر و کوبنده دژخیمان زورگو است.
وی با اشاره به اینکه درابلاغ پیام عاشورا حضرت زینب نقش بسزایی داشتند، گفت: زینب سلام الله علیها در تمام صحنه ها چون کوهی استوار، مقاومت کرد تا رسالتی را که بر عهده گرفته با شایستگی به سرانجام رساند.
این مقام مسئول با اشاره به گفته حضرت که فرموده اند، کربلا در کربلا می ماند اگز زینب نبود، افزود:حضرت زینب (س) بدون هیچ ترسی به افشاگری پرداخت و بنی امیه را رسوا و مفتضح کرد.
وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: روح حاکم بر جامعه باید فرهنگی باشد و رسانه ها هم باید با هم در این خصوص هماهنگ باشند تا در مسیر فرهنگ سازی نقش های مثبت و موثری ظاهر شوند و باید بر رعایت این مساله مبادرت ورزند.