image_pdfimage_print

Untitledبه گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان دانش آموزی آذربایجان‌غربی با تشریح جایگاه سازمان دانش آموزی در وزارت اموزش و پرورش اظهار داشت: نسبت سازمان دانش‌آموزی با پرورش نسبت جز به کل و نسبت سرباز به فرمانده است.

داوود روستایی، با اشاره به اینکه سازمان دانش‌آموزی با پرورش دارای رابطه طولی است و نظام پرورشی تمام مسئولیت‌های سازمان را به عهده دارد گفت: سازمان دانش‌آموزی متعلق به سازمان پرورشی است و اعضای آن نیز عضوی از تیم این تشکل به شمار می‌روند.

روستایی افزود: ماموریت ویژه سازمان، تربیت اجتماعی دانش‌آموزان، نوجوانان و جوانان بوده و برنامه سازمان، تشکل‌سازی است.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام گرفته در آموزش و پرورش باید سازمان یافته باشند تصریح کرد: اهداف تشکل‌ها در نظام آموزش و پرورش باید مکمل یکدیگر باشد تا تنظیم روابط بین تشکل‌ها نیز به بهترین شکل صورت گیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم گفت: با بیان اینکه تربیت اجتماعی از جمله مهم‌ترین وظایف سازمان دانش‌آموزی به شمار می‌رود گفت: این سازمان دارای دو سیاست مهم ایجاد تشکل و مشارکت است که باید از دو قشر معلمان و دبیران و دانش‌آموزان برای تحقق اهداف مورد نظر کمک بگیرد.

سید مصطفوی افزود: با تربیت شهروند مومن و انقلابی و امدادرسانی و اطلاع‌رسانی در داخل و خارج از مرزها به مردم جامعه می‌توان یکی از نقش‌های فعال سازمان دانش‌آموزی را در سطح کشور ایفا کرد.

وی بیان کرد: مشارکت‌ دانش‌آموزان و معلمان و سپردن مسئولیت به دانش‌آموزان از جمله مهم‌ترین کارها محسوب می‌شود چراکه این سازمان، از نوع تشریفاتی نیست.

سیدمصطفوی با اشاره به اینکه تبدیل فضای مدرسه به یک بستر اطلاعاتی از وظایف مدیر مدرسه است تصریح کرد: معاون پرورشی و سازمان نیز با تعامل همسو باید طوری چتر خود را باز کنند که اتحاد انجمن اسلامی، کانون پرورش فکری و جمعیت هلال‌احمر نیز در آن فضا، برنامه های خود را به نحو احسن اجرا کنند.

وی اظهار داشت: ظرفیت‌های فراوانی در آذربایجان‌غربی وجود دارد که سازمان‌ دانش‌آموزی می‌تواند آن‌ها را به عهده گرفته و اقدامات چشمگیری را انجام دهد.

فریدون سید مصطفوی اظهار داشت: این استان دارای ۱۴۳ شهید معلم و ۷۷۷ شهید دانش‌آموز بسیجی است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌‌غربی گفت: متاسفانه این استان از ردیف آخر دارای رتبه سوم بی‌سوادی بوده و اکنون ۱۷۳ هزار نفر بی‌سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۰ سال و ۸ هزار و ۷۰۰ نفر بازمانده از تحصیل در آذربایجان‌غربی وجود دارد که این آمار می‌طلبد تا سازمان‌ دانش اموزی فعالیت‌های خود را نسبت به قبل بیشتر کنند.

سید مصطفوی با بیان اینکه بخش درآمد از ماموریت‌های مهم سازمان به شمار می‌رود افزود: ترمیم فقر غذایی و اصلاح فرایند بوفه‌ها و بهداشت مدارس، ترمیم فقر حرکتی با برپایی اردوها و فعالیت‌های ویژه، سازماندهی کتابخانه‌ها و ایجاد انگیزه برای کتابخوانی و اجرای طرح همیار انرژی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی نیز از جمله فعالیت‌هایی است که باید به آن‌ها توجه کرده و بیش از پیش رسیدگی شود.

در این مراسم علی سیفی‌نیا رئیس پیشین سازمان دانش‌آموزی آذربایجان‌غربی تودیع و حسین عباس‌زاده به عنوان رئیس جدید این سازمان معارفه شد.