image_pdfimage_print

به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی گفت در مراسم گرامیداشت روز جهانی استاندارد با بیان اینکه امسال شعار استاندارد “زبان مشترک جهانی” نام گذاری شده است، اظهارکرد: رسالت اصلی سازمان استاندارد ارتقای کیفیت محصول و استاندارد سازی است

منصور جلایر با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲ هزار نظارت و بازرسی از واحد های تولیدی  انجام گرفته است، افزود: جامعه مصرفی نیازمند اطمینان از کنترل  کالاهای ارائه شده است

جلایر  توانمند سازی بخش خصوصی در رابطه با آزمایشگاه های فنی و مراکز آموزشی  را از دیگر اقدامات سازمان استاندارد عنوان ئکرد و افزود: در مدت سه سال ۴۱ مورد آزمایشگاه تخصصی را تایید صلاحیت کرده ایم.

وی  با اشاره به اینکه استان آذربایجان غربی رتبه اول را در استاندارد سازی بخش انرژی به خود اختصاص داده است خاطر نشان کرد: در سطح استان حدود ۸۲ واحد تولیدی وخدماتی پروانه ممیزی انرژی دریافت کردند.

مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی، تدوین ۳۰ فقره استاندارد سازی ملی در زمینه های مختلف، کنترل و نظارت مستمر برای واحد های تولید وخدماتی و دقت در کنترل کالاهای صادراتی و وارداتی ازجمله اقدامات  استاندارد در استان عنوان کرد.

IMG_2106

در هیچ جای دنیا سازمان ملی استاندارد متولی کیفیت کالا نیست.

رییس گروه مشاوران سازمان ملی استاندارد ایران نیز در ادامه گفت:  متولی کیفیت در دنیا یک سازمان خاص نبوده و چرخه کنترل کیفیت و استقرار آن مبتنی بر استقرار سیستم های کیفیت است و در این سیستم مردم و حاکمیت در برابر هم موظف هستند.

محمد علی اخوان افزود: دانش و مهارت نقش کلیدی در ارتقای کیفیت محصولات و خدمات دارد و نتیجه مستقیم تولید کیفی، صادرات و رشد اقتصادی است.

وی با بیان اینکه نتیجه تولیدات محصولات با کیفیت سبب صادرات بیشتر، توسعه تجارت و اقتصاد کشور خواهد بود، تصریح کرد: از این رو رقابت در تولید محصولات با کیفیت کلید توسعه علمی، نوآوری و شکوفایی کشور می شود.

رییس گروه مشاوران سازمان ملی استاندارد ایران خاطر نشان کرد:از الزامات کلیدی و تحقق پیشرفت در کشور توجه به مقوله استاندارد و استاندارد سازی است.

رییس گروه مشاوران سازمان ملی استاندارد ایران اظهار کرد: التزام به رعایت استاندارد ها، موجب افزایش تولید ناخالص ملی و کاهش ضایعات و مرگ و میر را می شود و سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته در این بخش، امری ضروری است.

وی با اشاره به اینکه دانش افزایی، عامل بهبود استاندارد سازی است، افزود: تدوین، نشر و اجرای استانداردهای دانش بنیان با نگرش تسهیل تجارت نیازمند انجام پژوهش های دانشگاهی است.

 

اخوان پژوهشگاه استاندارد را حلقه اتصال سازمان ملی استاندارد با مراکز دانشگاهی دانست واظهار کرد: به واسطه موازی کارها، کمبود قوانین و نبود ضمانت اجرایی در زمینه تحقق مصوبات، سازمان ملی استاندارد متولی کیفیت در کشور نیست

IMG_2126

با اجرای استاندارد وضعیت بهداشت تولیدات در استان راتضمین می کنیم.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این همایش اظهار کرد: با اجرای استاندارد وضعیت بهداشت تولیدات را در شرایط فعلی استان و کشور های منطقه تضمین می کنیم و اجرای این امر در ارتقای کیفیت محصولات بسیار حائر اهمیت است.

سعادت خاطر نشان کرد: دستگاه های مربوطه برای تجارت و تولید محصولات با کیفیت باید نظارت های بلند مدتی داشته باشند چراکه نظارت کوتاه مدت و نقد طلبانه به هیچ وجه به نفع کشور، تولید کنندگان و صادر کنندگان نیست.

وی خاطر نشان کرد: بایستی دستگاه های ذی ربط تمام تلاش خود را در تولید و ارائه کالاهای با کیفیت، کنترل و نظارت آن به کار گیرند.

IMG_2142

در پایان از ۲۲ واحد نمونه استان تجلیل به عمل آمد.

IMG_2113

IMG_2149

IMG_2160