image_pdfimage_print

564نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی بر توجه مسئولین به فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد

به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، در نشست رؤسا و دبیران ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر از منظر قرآن و روایات ائمه معصومان، اظهار داشت: مساله امربه‌معروف و نهی از منکر از مباحث بسیار مهم دین اسلام است.

قریشی، مساله امربه‌معروف و نهی از منکر را وظیفه اجتماعی دانست و یادآور شد: علاوه بر این امربه‌معروف و نهی از منکر وظیفه شخصی نیز است و باید از سوی آحاد جامعه و به ویژه مسوولان موردتوجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام قریشی با انتقاد از غفلت مسوولان در این زمینه، ادامه داد: چنانچه این نمادها در جامعه جا بی افتند به فرهنگ عمومی تبدیل شده به‌گونه‌ای که مقابله و جمع‌آوری آن‌ها از سطح جامعه با مشکل مواجه می‌شود.

وی به چند نمونه از نمادهای منکر در جامعه اشاره کرد و افزود: بحث بازی‌های رایانه‌ای غیرمجاز یک نمونه از این نمادهای منکر در جامعه است که متأسفانه به‌وفور نیز در ویدئو کلوپ‌ها و سی.دی فروشی‌های شهر ارومیه وجود دارد؛ در حالی که فروش این بازهای رایانه‌ای در کشورهایی همچون آمریکا، ژاپن، مالزی و روسیه ممنوع است.

وی به چند نمونه از نمادهای منکر در جامعه اشاره کرد و افزود: بحث بازی‌های رایانه‌ای غیرمجاز یک نمونه از این نمادهای منکر در جامعه است که متأسفانه به‌وفور نیز در ویدئو کلوپ‌ها و سی.دی فروشی‌های شهر ارومیه وجود دارد؛ در حالی که فروش این بازهای رایانه‌ای در کشورهایی همچون آمریکا، ژاپن، مالزی و روسیه ممنوع است.

حجت الاسلام توانا، معاون امور استان های ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر نیز در این نشست بی تفاوتی مردم را یکی از منکرات جامعه امروز دانست و اظهار کرد:زمانی مردم در امر به معروف و نهی از منکر مشارکت خواهند داشت که بی تفاوت نبوده و احساس مسؤولیت کنند.

وی افزود: از آنجایی که پلیس نمی تواند به تنهایی با تمام مظاهر فساد مقابله کند، نیازمند همکاری مردم است و کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر این است که مردم را پای کار آورد.

معاون امور استان های ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: نمونه فعالیت های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کشورهای خارجی نشان دهنده اهمیت مشارکت مردم در کاهش جرایم اجتماعی است که امیدواریم در کشور ما نیز مردم با حس مسؤولیت اجتماعی بیشتر به کاهش منکرات در جامعه کمک کنند.

وی احساس مسؤولیت اجتماعی را از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر خواند و خاطرنشان کرد: از بین بردن حس بی تفاوتی سرچشمه کاهش بسیاری از منکرات و تقویت بسیاری از معروفات در جامعه است.

حجت الاسلام توانا به تجلی وجهه رحمت در قانون امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: باید قانون امر به معروف و نهی از منکر از این جنبه برای مردم تبیین شود تا مردم با احساس مسؤولیت پای کار بیایند.

سردار اصلانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی نیز در ادامه این جلسه با بیان اهمیت این فریضه الهی گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی انجام شود در حوزه پیشگیری بسیار تأثیرگذار بوده و کمک بزرگی برای قوه قضائیه، دولت و مردم خواهد بود.

وی به تشریح عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان پرداخت و گفت: اجرای طرح طلایه داران امر به معروف می تواند گامی مؤثر در ترویج این فریضه دینی باشد که ثبت نام در ۹ شهرستان آغاز شده است و افراد در حال سازماندهی در قالب گروه، منطقه و … است.

فرمانده نیروی انتظامی آذربایبجان غربی اجرای طرح تذکر لسانی، اخلاق انتخاباتی، جلسه اخلاق مدیران با حضور امام جمعه ارومیه، برگزاری دوره های فقه و زندگی ویژه اصناف و همچنین برگزاری مرتب جلسات ستاد را از اقدامات انجام شده در شش ماه گذشته خواند و تأکید کرد: از تمامی امکانات و اختیارات پلیس و مقرراتی که ما را در اجرای امر به معروف و نهی از منکر کمک کند، استفاده خواهیم کرد.