image_pdfimage_print

7646456به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین افتتاح خانه مطبوعات آذربایجان غربی با اشاره به اینکه استان‌های واقع در مناطق مرزی کشورمان در حوزه مطبوعات و رسانه‌ از حمایت‌های دولت برخوردار خواهند شد، افزود: این قبیل حمایت‌ها و تسهیلات ویژه در صورتی تحقق خواهد یافت که نشریات برای همبستگی ملی کمک کنند.

حسین انتظامی با اشاره به اینکه حمایت‌های خاصی در قالب بسته سال ۱۳۹۳ به تصویب رسیده بود، خاطرنشان کرد: این قبیل اقدامات حمایتی امسال دوام خواهد یافت، به شرط اینکه رسانه‌های جمعی برای ارتقای امنیت ملی و توسعه همبستگی کمک کنند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه مطبوعات در این راستا و برای تحقق شعار سال مبنی بر «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» به معنای واقعی باید تأثیرگذار باشند، خاطرنشان کرد: این انتظار از اصحاب رسانه وجود دارد که در راستای تحقق منویات رهبری، افزایش روح اتحاد و همدلی در جامعه بکوشند.

انتظامی با اشاره به اینکه اقوام، پیروان ادیان توحیدی و مذاهب گوناگون در فضایی مملو از صمیمیت و به شکل مسالمت‌آمیز در این خطه زندگی و فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: همه قومیت‌‌ها پیرامون سرنوشت و احساس مسئولیت کشورمان احساس مسئولیت داشته و خیرخواه یکدیگر هستند.

وی با اظهار به اینکه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود مشاهده همدلی و اتحاد بین مردم ما همچنان شیطنت می‌کنند، اضافه کرد: اصلی‌ترین و بزرگترین رسالت رسانه‌های جمعی آگاهی‌بخشی است که باید در این سمت و سو گام‌های بلندی بردارند.

مطبوعاتی که در راستای همبستگی گام برمی‌دارند، مورد حمایت قرار می‌گیرند

وی در ادامه با اشاره به اینکه یارانه ۱۰ استان کم‌برخوردار سراسر کشور سه برابر شده است، افزود: آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و همچنین چهارمحال‌بختیاری این استان‌ها را شامل می‌شود.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد گفت: همه استان‌هایی که در جدار مرزی کشورمان قرار گرفته‌اند، نشریات‌شان چنانچه به جای مطالب واگرایانه، مبتنی بر همبستگی ملی باشد، مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت.

انتظامی مطالب واگرایانه را ضد امنیت ملی دانست و افزود: این سری از مطالب تا اندازه‌ای قابل قبول می‌باشد، چرا که به تفاوت در سلایق و نظرات باور داریم، ولی در صورت بالا رفتن از یک اندازه مشخص مغایر با امنیت ملی بوده و با آن نشریه برخورد خواهد شد

اعمال سیاست رتبه‌بندی برای روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها

وی در ادامه با اشاره به تسهیل فرآیند صدور مجوز برای سایت‌های خبری، گفت: افرادی که فاقد مدرک دانشگاهی لیسانس هستند، چنانچه سابقه مطبوعاتی قابل‌قبول، تدریس، تالیف کتاب و فعالیت مدیریت فرهنگی داشته باشند، در این زمینه مورد توجه قرار می‌گیرند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد در ارتباط با تجلیل خبرنگاران واقعی در روز خبرنگار، گفت: مجری مراسم این روز باید خانه مطبوعات باشد، همچنین تشکل‌ و آموزشکده‌های مطبوعاتی در این زمینه شورای هماهنگی شکل دهند.

وی با اشاره به اینکه در سطح کشور ۲۵۰ روزنامه وجود دارد، خاطرنشان کرد: برای رتبه‌بندی روزنامه‌ها و فعالان این عرصه ۳۰ شاخص و معیارهای مختلف در وب‌سایت معاونت مطبوعاتی در نظر گرفته شده است.

انتظامی به پر کردن فیلدهای خوداظهاری در وب‌سایت معاونت مطبوعاتی و ارسال آن اشاره و خاطرنشان کرد: در این صورت نسبت به رتبه‌بندی آنها اقدام شده، و از خدمات خاص تعریف شده در این زمینه بهره‌مند خواهند شد.

وی در ارتباط با نحوه الغای مجوز انتشار نشریات، گفت: نشریاتی که مدت مشخصی انتشارنیافته، یا صاحب‌امتیازان مدارک مستند و معتبر مبنی بر مشخصات خود ارائه نداده باشد، مجوزشان بعد از بررسی الغاء می‌شود.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در آستانه برگزاری انتخابات قرار گرفته‌ایم، اظهار داشت: نظارت بر مطبوعات به طور کلی رسانه‌ها در سال جاری از اهمیت مضاعفی برخوردار است.