شهردار ارومیه گفت: سرمایهگذاران بومی برای فعالیت عمرانی و اقتصادی در ارومیه جذب میشوند.
به گزارش نگاه روز، محمد حضرتپور اظهار کرد: سرمایهگذاران بومی و کوچک جهت فعالیت عمرانی و سازندگی در ارومیه جذب میشوند، تا مرکز استان آذربایجانغربی با شتاب بیشتری در مسیر توسعه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بین سرمایهگذاران بومی ظرفیت زیادی برای فعالیت نهفته است، ادامه داد: شهرداری ارومیه علاوه بر سرمایهگذاران خارجی فرصتی برای حضور فعالان بخش خصوصی بومی فراهم میکند.
حضرتپور بسترسازی برای کسب درآمد پایدار را یکی از مهمترین اقدامات شهرداری ارومیه عنوان کرد و گفت: در این صورت افراد زیادی به دلیل شناخت منطقه و آشنایی با ظرفیتهای مختلف آن برای پیشرفت این خطه مساعدت میکنند.
حضرتپور با اشاره به اینکه امروز نقدینگی کافی به تناسب پروژههای عمرانی وجود ندارد، گفت: با مشارکت بخش خصوصی میتوان فعالیتهای عمرانی و سازندگی آغاز شده را به سرانجام رساند.
وی با اشاره به اینکه از این رهگذر افراد زیادی میتوانند با وجود در اختیار داشتن سرمایه اندک و ناچیز در عمران شهر مساعدت کنند، اظهار کرد: شهرداری به دنبال فعال کردن ظرفیتهای مردمی است.
شهردار ارومیه سرانه هر شهروند در عمران را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: با استفاده از ظرفیتهای نهفته در بخش خصوصی میتوان مشکلات مختلف از جمله کمبود نقدینگی را تا اندازه زیادی رفع کرد.
وی با اشاره به اینکه نخستین لایحه اقتصاد مقاومتی به شورا تقدیم شده که به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر رسیده است، ادامه داد: در سایه اتحاد و همدلی اعضای شورا، شهرداری، استانداری و دستگاههای اجرایی ضمن عینیت بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری میتوان برنامههای مختلف را به پیش برد.
حضرتپور خاطرنشان کرد: بخشی از بهترین اراضی شهر که مالکیت آن به شهرداری متعلق است، به دلیل کمکاری کارکنان این مجموعه در طول سالهای گذشته سند مالکیت نداشت، که به دنبال شناسایی و شناسنامهدار کردن آنها هستیم.
شهردار ارومیه اظهار کرد: این اراضی توسط سودجویان تفکیک سپس به افراد بیاطلاع و بیگناه فروخته شده است، که باید مصالحه شود، تا اینکه همه مردم از عواید این اراضی برخوردار شوند