به گزارش نگاه روز محمد حضرتپور اظهار داشت: انتخاب نام مناسب، مطابق با شأن و فرهنگ مردم از ضرورت جدی برخوردار است، پس این مهم با در نظر گرفتن ویژگیها و بافت اجتماعی شهرستان انجام میگیرد.
وی افزود: این موضوع در ارومیه به دلیل سکونت اقوام، پیروان ادیان مختلف و ساختار اجتماعی از حساسیت ویژهای برخوردار است.
حضرتپور ادامه داد: همکاری مردم برای نهادینه شدن نامهای جدید موردنیاز است، به طوری که گاه با وجود انتخاب عنوان مناسب، عدهای از مردم همچنان نام قدیمی و ناپسند را استفاده میکنند.
شهردار ارومیه با اشاره به اینکه از عنوانهای عامپسند برای نامگذاری خیابانها استفاده میشود، خاطرنشان کرد: برای اینکه با اقبال عمومی در سطح گسترده روبهرو شویم، از واژههای مناسب با سلیقه و طبع مردم استفاده میشود.
حضرتپور در واکنش به این موضوع مطرح بین اهل فرهنگ مبنی بر ایجاد قطعه مشاهیر در باغ رضوان ارومیه، گفت: نسبت به این موضوع اعتقادی ندارم، ولی چنانچه مراجع بالا اجرای آن را به تصویب رسانند، عملیاتی خواهم کرد.
وی با تاکید بر اینکه مرگ برای همه به شکل یکسان اتفاق میافتد، گفت: ایجاد قطعه مشاهیر و هنرمندان تبعیض بین مردگان بوده، به فاصله طبقاتی بین آنها منجر میشود.
شهردار ارومیه با اظهار به اینکه راهکار و روشهای مختلفی برای صیانت از فرهنگ اصیل و بومی کشور و استان در نهایت ارومیه وجود دارد، اظهار داشت: با مشارکت اهل فرهنگ و هنر برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی دشمنان، میتوان اقدام تاثیرگذاری داشت.
حضرتپور با اشاره به اینکه در سال «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی»برای حفظ مولفههای فرهنگی باید تلاش شود، خاطرنشان کرد: شهرداری در اجرای طرح و برنامههای مختلف همواره رویکرد فرهنگی دارد.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاران و فعالان بخش خصوصی را باید به سمت فعالیت فرهنگی سوق دهیم، ادامه داد: خدمت به مردم به اجرای پروژههای عمرانی و شهرسازی خلاصه نمیشود، بلکه حفظ باورهای دینی و ارزشهای اخلاقی اهمیت زیادی دارد.