مدیرکل کمیته امداد آذربایجان غربی گفت: برای کاهش متکدی در سطح استان نیازمند وجود بانک اطلاعاتی دقیق هستیم و اقدامات لازم برای راه اندازی این بانک فراهم آورده می شود.
به گزارش نگاه روز، جلال حسین زاده در جلسه کمیته ساماندهی متکدیان آذربایجان غربی اظهار کرد: تجربه و سوابق ثابت کرده که افرادی که خود را به عنوان متکدی در سطح شهر معرفی کرده اند بر اساس یک عادت همیشگی به هیچ عنوان دست از این شغل بر نمی دارند.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) برای جلوگیری این افراد از این کار اقدامات فراوانی انجام داده است.
حسین زاده بیان کرد: از جمله این اقدامات پیشنهاد مبالغی از سوی ما به متکدیان بوده که پس از قبول آن و تعهد کتبی از سوی تکدی گر دوباره به همین کار بازگشته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی گفت: برای دستیگیری این افراد نیاز به بانک اطلاعاتی داریم تا بتوانیم از دوباره کاری متکدیان و بومی و غیر بومی بودن آنان آگاهی کامل داشته باشیم.
وی تصریح کرد: با آگاهی از این اطلاعات می توانیم به درصد بومی و غیر بومی بودن آنان پی برده و از انجام تکدی گری از سوی متکدیان جلوگیری کنیم.
حسین زاده افزود: متکدیان از روی عادت توانسته اند احساسات عمومی مردم را نسبت به خود جلب و از آن سوء استفاده کنند چراکه از این کار درآمدهای کلانی را به دست می آورند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان غربی اظهار کرد: کمیته امداد برای پیشگیری و حفظ برخی از افراد آبرومند که مجبور به این کار شده اند با هتل خرم ارومیه قرادادی بسته است که افرادی که از روی اجبار به این شغل روی می آورند را تحت پوشش قرار دهد.