image_pdfimage_print

4565468543از ترکیب کرفس با کاهو به تعبیر اطبای سنتی می توان یک سالاد شفا بخش رماتیسم وبیماری های مفصلی درست ومصرف کرد

به گزارش نگاه روز، بعد از خوردن یک پرس چلو کباب فرد اعلای روغن چکان، نوشیدن یک لیوان بزرگ آب رکرفس یکی از عادت های دوست عجیب و غریب ماست؛ دوستی که پیش از این هم در ستون نسخه طبیعت از عادات و اعتقادات غذایی عجیب و غریبش! نوشته ایم. این دوست ما اینطور استدلال می کند که با خوردن این یک لیوان آب کرفس علاوه بر هضم غذا می تواند جلوی مضرات جلو کباب را هم  بگیرد.

مسئله ای که تقزیبا از نظر پزشکی امر ثابت شده ای نیست اما این مسئله باعث شد تا موضوع امروز نسخه طبیعت فواید کرفس باشد. از نظر طب سنتی کرفس علاوه بر تقویت عمومی بدن سبزی ای طب بر و دافع صفرا شناخته می شود و برای کسانی که اسید اوریک بالایی دارند می تواند مفید واقع شود.

مصرف کرفس در روایات دینی ما نیز مورد توجچه و تاکید قرار گرفته است. کرفس را یک سبزی ضد یرقان و اشتها آور نیز می دانند که علاوه بر آب ساقه آن برگ هایش نیز خواص بالایی دارد و می توان با ترکیب با کاهو از آن به تعبیر اطبای سنتی یک سالاد شفا بخش رماتیسم و بیماری های مفصلی درست و مصرف کرد. آب کرفس همچنین یک تصفیه کننده خون و خوشبو کننده دهان شناخته می شودو همچنین توصیه شده کسانی که مبتلا به نقرس هستند حتما کرفس را در برنامه غذایی خود بگنجانند به ویژه اینکه می توان از کرفس یک خورشت خوشمزه ایرانی مانند قرمه سبزی نیز درست کرد. طب سنتی دانه های کرفس را نیز مفید می داند و آن را برای هضم غذا، رفعدگرفتگی و انسداد مفید می داند به صورتی که گفته می شود کرفس خام و پخته برای رفع گرفتگی صدا مفید است.

نکته مهم در مصرف کرفس، پرهیز مبتلایان به بیماری کلیوی، صرع، زنان باردار و شیرده از خوردن آن است.