برای هم سان سازی و برقراری عدالت بین بازنشستگان کشور به ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم
به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه؛ جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور امروز در جلسه مدیران و روسای کانونهای بازنشستگی آذربایجان غربی که در محل هتل جهانگردی ارومیه برگزار شد، قانون خدمات کشوری را مهمترین مولفه در راستای ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: اگر این قانون به خوبی تنظیم و تدوین شود خیلی از مشکلات بررسی و حل خواهد شد.
تقی زاده به وضع نامناسب معیشتی بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۶۷ و نیم درصد از قدرت خرید بازنشستگان کم شده است و برای هم سان سازی بازنشستگان امروز به ۳۰ هزار میلیارد تومان پول نیاز داریم تا ضمن هم سان سازی، عدالت برقرار شود.
وی ادامه داد: از ۳۰ هزار میلیارد تومان مذکور هم سال گذشته و امسال ۲ هزار ۲۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته که با این مبالغ نمیتوان هم سان سازی بین بازنشستگان را انجام داد، امید واریم در بودجه سال آینده با اختصاص بودجهای چشم گیر بتوانیم هم سان سازی را انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در ادامه با اشاره به اینکه ورزش و ایجاد سلامتی جسمانی یکی دیگر از مسائل مربوط بهبازنشستگان است؛ گفت: در این راستا باشگاه ورزشی مجهز راه اندازی خواهد شد که برای نخستین بار در آذربایجان غربی استارت زده میشود.
تقی زاده با بیان اینکه بازنشستگان بیشترین دریافتی خود را صرف هزینههای درمانی میکنند افزود: بیشتر بازنشستگان با مشکل هزینه های درمانی رو به رو هستند که در این راستا برای کاهش فشار مالی بازنشستگان، پکیج درمانی در حال تدوین هست که تا دو هفته آینده از آن رو نمایی خواهد شد
وی گفت: در حال حاضر نزدیک به ۲۹ هزار بازنشسته با بیماری لاعلاج در کشور داریم که در اجرای پکیج درمانی این افراد در اولویت میباشند تا خدمات درمانی بهترو بیشتر ارائه شود.
نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه نیز در این جلسه گفت: حضرت امام خمینی (ره) وصیت نمودند که رئیس جمهور، وزراء و وکلا باید حامی قشرهای آسیب پذیر بوده و به مشکلات آنان رسیدگی نمایند. متاسفانه در دو سال گذشته سیاستهای غلط دولت قشرهای متوسط جامعه را مستضعف کرده است.
قاضی پور با اشاره به مشکلات موجود در آذربایجان غربی اظهار داشت: پایین بودن سرانه درآمد ، بیکاری جوانان تحصیلکرده که در کشور در سطح اول میباشد و نامناسب بودن وضعیت بهداشت از مهمترین مشکلات در این استان میباشد.
وی به ظرفیتهای استان اشاره کرد و ادامه داد: این استان به لحاظ داشتن بازارچههای مرزی متعدد دروازه تمدن اروپا میباشد و از طرفی به خاطر مرزی بودن نیزاز لحاظ امنیتی دارای اهمیت ویژهای است.
وی یادآور شد: در کشور هیچ استانی به اندازه استان ما در معرض تهدید نمیباشد و با این حال نیروهای انقلابی با اقتدار مقابل دشمنان ایستاده و از مزرها و استان دفاع میکنند.
نماینده مردم در مجلس در ادامه افزایش متوسط طول عمر بازنشستگی را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: در حال حاضر بازنشستگانی داریم که بیش از یکصد سال عمر داشته و خودشان کارهای روزمره شان را انجام میدهند. امروزه این امکان فراهم شده که بازنشستگان به اندازه دو دهه فعالیت خود عمر داشته باشند که از برکات و فیوضات انقلاب اسلامی میباشد.
وی در پایان خواستار لغو سیاستهای غلط قبل از انقلاب کانون بازنشستگان شد و ادامه داد: امیدوارم برنامههای جدید و کارآمد در آینده جایگزین آنها شود.
مدیر صندوق بازنشستگان آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: آذربایجان غربی دارای ۴۵ هزارو ۴۱۵ نفر بازنشسته میباشد که از این تعداد ۳۳ هزار نفر مرد و ۱۲ هزار نفر زن میباشد.
مهدی صدر احمدی با اظهار اینکه بیشترین بازنشستگان استان با ۶۳ درصد مربوط به آموزش و پرورش میباشند، افزود: در استان ۷ هزار و ۵۰۳ نفر بازنشسته از کار افتاده و شاغل و ۱۰ هزار و ۱۹۹ نفر ورثه داریم.
وی افزود: میانگین حقوق دریافتی بازنشستگان ۲ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان میباشد و در سال گذشته ۹۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان حقوق به بازنشستگان استان پرداخت شد.
وی افزود: در سطح استان ۲ خانه امید داریم که یکی در شهرستان ارومیه و دیگری در شهرستان مهاباد میباشد و در زمینههای مختلف برای بازنشستگان خدمات ارائه میدهند.