1

ارائه ۴۲۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی و ازدواج از سوی صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی/ حمایت از برندها و توسعه شبکه های توزیع و فروش

indexمدیر عامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی از ارائه 428 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی و ازدواج در سال گذشته خبر داد.

جعفر قلی پوردر گفتگو با خبرنگار نشریه الکترونیکی نگاه  گفت: این صندوق در سال 94؛ 321میلیارد تومان در قالب تسهیلات اشتغالزایی برای یک هزار و 963 نفر اعطا شده است.

وی به ارائه 107 میلیارد تومان تسهیلات  ازدواج برای 3 هزار و 89 نفر در استان اشاره کرد و افزود: همچنین در سال 94؛ 99 فقره تسهیلات مشاغل خانگی با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 575 میلیون ریال  ارائه شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین تسهیلات ارائه شده در بخش کشاورزی ، صنایع دستی و صنعت هستند افزود: در حوزه اشتغال 35 درصد طرح ها را بانوان و 65 درصد را آقایان به خود اختصاص دادند.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی استان سیاست این صندوق را حمایت از تولید عنوان کرد و افزود: تولیدکنندگان و افراد کارآفرین باید نسبت به نوع بازار خود، اشتغالزایی و تولید کنند.

ایجاد واحدهای تولیدی در روستاها

قلی پور با اعلام حمایت از ایجاد واحدهای تولیدی در روستاها، گفت: از هر نوع طرح کسب و کاری که از مزیت رقابتی برخوردار باشد حمایت می‌کنیم.

وی  با بیان اینکه  کسب وکارهای خرد سهم کوچکی در تولید دارند اما اثربخشی آنها در اقتصاد بیش از کسب و کارهای بزرگ است اظهار داشت:  درصدد هستیم با ایجاد خوشه‌های کسب و کار از مزیت رقابتی آنها به نفع اقتصاد و اشتغال مردم بهره برداری کنیم.

قلی پوربه امضای تفاهم‌نامه همکاری با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌ جمهوری در سال 94 اشاره و اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای حمایت و ساماندهی تولید در روستاها به امضا رسیده است که در قالب مشارکت مردم در ایجاد و راه‌اندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستاها و به منظور مشارکت اقتصادی مردم به اجرا در می آید.

وی با بیان اینکه  به موجب این تفاهم‌نامه وام و تسهیلات اشتغالزایی در اختیار روستاییان قرار می‌گیرد؛ افزود: از محل این تفاهم نامه 3 طرح در قالب شرک تهای تعاونی در بخشهای صنعت فرش، تولید بتن و جمع آوری شیر با اعطای اعتباری بالغ بر 30میلیارد ریال در سالجاری راه اندازی می شود.

وی به نقش دهیاریها در این راستا اشاره کرد و اظهار داشت: تعامل دهیاران روستا ها و مناطق نقش مهمی در شناسایی وتقویت پتانسیل ها ی آن منطقه دارند.

یک روستا یک محصول، هر خانه یک کارخانه

مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی وی یکی از اهداف اصلی صندوق کارآفرینی امید را اجرای طرح هر روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه دانست و گفت: هدفمان این است که اشتغالزایی را به روستاها برده و خانواده ها را از خدمات این صندوق بهره مند نماید.

 وی به اجرای طرح یک روستا یک محصول با شناسایی ظرفیت‌های هر روستا در استان اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح با توجه به ظرفیت‌های خوب هر روستا در حوزه‌های مختلف می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد اشتغال‌ پایدار شود.

قلی پور افزود: مشاغل خانگي هم خواني خوبي با هنجارهاي فرهنگي ايراني – اسلامي دارد چون در اين زمينه فرد ضمن پرداختن به امور جاري خانواده مي تواند به توليد محصول و يا ارائه خدمت در محيط خانه بپردازد.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی به شعار یک روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه اشاره می‌کند و می‌گوید: اقتصاد هر روستایی علاوه بر تکیه به کشاورزی سنتی و نیمه صنعتی از مزیت های توسعه صنعتی و صنایع کوچک و دستی هم برخوردار است و می تواند با برند جهانی تولید کند و وارد بازارهای دنیا شود.

 وی نقش روستاها در اقتصاد مقاومتی را مهم می‌خواند و می‌گوید:گسترش کسب و کارهای خرد و کوچک در روستاها نقش مهمی در رونق اقتصادی دارد .

وی حمایت از روستاییان روستای مافی كندی سلماس را که پتانسل خوبی در تولید مجسمه های پلی استر دارند را از برنامه های اجرایی در قالب طرح یک روستا یک محصول عنوان کرد و افزود: حمایت از پرورش ماهی سرد آبی در روستای بادین آباد پیرانشهر نیز جزو جامعه هدف صندوق کارآفرینی امید در قالب این طرح است.

حمایت ازموسسات خیریه و صندوق های خرد محلی در روستاها

وی در ادامه به حمایت ازموسسات خیریه و صندوق های خرد محلی در روستاها ی استان اشاره کرد و افزود:این صندوق ها در جهت توانمندسازی زنان روستایی به منظور اشتغالزایی و کارآفرینی در میان این قشر تاثیرگذار جامعه ایجاد شده است.
وی گفت: شناسایی روستاهایی که توانایی تشکیل صندوق را دارند، در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

حمایت صندوق کارآفرینی امید از پشتیبانان مشاغل خانگی و کارگاهی

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان با اعلام حمایت از پشتیبانان مشاغل خانگی و کارگاهی گفت:  به منظور گسترش و تقویت مشاغل خانگی و کارگاهی، حمایت از پشتیبانان این دسته از مشاغل را برای حضور در فضای منزل و راه اندازی کسب و کارهای خانگی در دستور کار قرار داده ایم.

وی اظهار کرد:این صندوق در راستای توسعه اشتغال پایدار و ایجاد کسب و کارهای ارزش آفرین با رویکرد توسعه فعالیت و تقویت بازار فروش تسهیلاتی را به صورت قرض الحسنه در اختیار متقاضیانی که دارای طرح و ایده ای نو باشند که بتوانند به صورت شبکه خانگی تولید خود را گسترش داده و بازار فروش محصولات را تامین کند فعالیت می کند.

حمایت از برندها و توسعه شبکه های توزیع و فروش

وی حمایت مالی و تسهیلاتی صندوق از برند سازی و کمک به توسعه شبکه های فروش و توزیع را از دیگر اولویت های صندوق دانست و همراهی و همدلی دستگاه های اجرایی در سطح  استان را برای شناسایی افراد توانمند و طرحهای موفق در سطح استان و شهرستانها خواستار شد .

وی باتاکید بر اینکه حمایت از برندها و شبکه های توزیع و فروش از اولویت در خصوص پرداخت تسهیلات برخوردار است، گفت: افرادی که دارای برند هستند می توانند با عقد تفاهم نامه با این صندوق نسبت به توسعه برند خود از اقدام کنند.

طرح‌های گردشگری و بوم گردی جایگزین مناسبی برای کشاورزی در استان

‎مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید  استان در ادامه به مزیتهای گردشگری اشاره کرد و افزود: حوزه گردشگری از پتانسیلها و قابلیتهای بسیاری برخوردار است و در صورت حمایت و سرمایه گذاری خصوصا در عرصه های طبیعت‌گردی، گردشگری تاریخی، توریسم درمانی و پزشکی، درآمدزایی و اشتغالزایی بسیاری به دنبال خواهد داشت.

مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجان غربی به انعقاد تفاهم‌نامه جهت همکاری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اشاره و خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه صنعت بوم‌گردی امکان پرداخت تسهیلات به متقاضیان واجدالشرایط وجود دارد.

وی به پرداخت 11 میلیارد ریال تسهیلات در بخش صنایع دستی اشاره کرد و افزود: صندوق کارآفرینی امید از طریق ارائه تسهیلات در قالب وام های پشتیبان و وام های مشاغل خانگی حمایت خود را از هنرمندان صنایع دستی اعلام می کند.

وی به اجرای 10 طرح در حوزه بوم گردی و گردشگری در استان اشاره کرد و افزود: که تاکنون بذای 3 طرح ارائه تسهیلات شده است.

صندوق کارآفريني اميد، بر اساس رويکردِ جديدِ حمايت ازکسب و کارهاي خرد بازارمحور و با هدف شناسایی ظرفیت‌های اشتغالزا در مناطق شهری و روستایی و در راستای تبیین سیاستهای اشتغالزا از طرح‌های کسب و کاری که به صورت زنجیره تولید یا خوشه‌های کسب و کار در مناطق روستایی و شهری قابلیت اجرا دارند، حمایت واستقبال می‌کند.