تهیه و تدوین کتاب راهنمای سرمایه گذاری بخش گردشگری در آذربایجان غربی
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان آذربایجانغربی گفت: کتاب راهنمای سرمایهگذاری با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و مجوزهای مورد نیاز سرمایهگذاران در آذربایجانغربی تهیه میشود.
به گزارش نشریه الکترونیکی نگاه، داود غفارپور در جلسهای که با هدف تهیه و تدوین بسته اولویتها و فرصتهای سرمایهگذاری استان در بخش گردشگری برگزار شد اظهار داشت: بیتردید تدوین بسته اولویتهای سرمایهگذاریاستان، اصلیترین گام به منظور جذب و هدایت سرمایهگذاران خارجی برای سرمایهگذاری در بخش گردشگری است.
غفارپور با اشاره به ظرفیتهای بالای استان در بخش گردشگری گفت: متاسفانه از بخش گردشگری استان مغفول مانده و باید مرکز خدمات سرمایهگذاری در معرفی فرصتهای سرمایهگذاری بخش گردشگری استان و پیگیری مسائل و مشکلات قانونی پیش روی این بخش آمادگیهای لازم را کسب کند.
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری استان از تهیه کتاب راهنمای سرمایهگذاری با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و مجوزهای مورد نیاز سرمایهگذاران خبر داد و افزود: باید اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به تهیه اطلاعات مورد نیاز این حوزه اقدام کند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی نیز در این جلسه اظهار داشت: هماکنون 58 منطقه گردشگری در استان تعیین شده و تهیه مطالعات امکانسنجی برای 42 منطقه نمونه گردشگری استان نیز در حال انجام است.
جلیل جباری افزود: در این رابطه باید تکلیف این مناطق و سرمایهگذاران علاقمند به این حوزه مشخص شده و دستگاههای متولی نیز در عمل نشان دهند که مصمم به تسهیل و آسانسازی شرایط سرمایهگذاری بوده و سعی کنند زمینه و بستر لازم را در مناطق نمونه گردشگری استان فراهم کنند.
وی بیان کرد: باید دستگاههای اجرایی مرتبط با هدف حمایت و همکاری به منظور توسعه صنعت گردشگری، شرایط سهل و قابل قبولی به ویژه در زمینه واگذاری اراضی مربوطه به سرمایهگذاران خارجی داشته باشند، تا این امر مشوقی برای جذب و نگاهداشت سرمایهگذاران این حوزه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان در زمینه توسعه صنعت گردشگری، باید زمینههای لازم برای جذب سرمایهگذار و فراهم آوردن زیر ساختهای لازم به منظور توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی انجام شود.
جباری با ارائه نسخهای مدون از مطالعات امکانسنجی منطقه نمونه گردشگری آبشار سوله دوکل به مرکز خدمات سرمایهگذاری در جهت مطالعه و بهرهبرداری گفت: آبشار سوله دوکل با برآورد سرمایه بالغ بر 127 میلیارد ریال آماده واگذاری به سرمایهگذار است.