ضرورت کنترل الکترونیکی و نامحسوس در مرزها و مبادی رسمی آذربایجان غربی
استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت برنامه ریزی جهت کنترل الکترونیکی و نامحسوس در مرزها و مبادی رسمی استان تاکید کرد.
به گزارش نگاه روز، قربانعلی سعادت در نخستين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در سالجاری با بيان اينكه كنترل نامحسوس و كنترل الكترونيكي در مرزها و مبادي رسمي استان از موثرترين شيوه هاي مقابله با قاچاق است افزود: ما بايد در بحث مقابله با قاچاق در مبادي رسمي و گمركات، به سمت و سويي حركت كنيم كه در آن دخالت انساني كمتر و كنترل سيستمي و نامحسوس افزايش يابد چرا كه در اينصورت ضمن كاهش خطاهاي انساني، نظارت و كنترل نيز دقيق تر مي شود.
وی اعلام کرد: مقوله آموزش و آگاهي بخشي به افراد و خانوادهها در بحث پيشگيري و مقابله با شيوع مصرف مواد مخدر در جامعه، مهمترين محور و اقدام مهم و موثر در اين زمينه است و بايد در سال 93 مورد توجه بيشتر قرار گيرد.
استاندار آذربایجان غربی اظهارداشت: توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي كاربردي و مورد نياز بازار كار در ميان آسيب ديدگان اجتماعي و بويژه در ميان زندانيان و معتادين بهبود يافته، از ديگر موارد مهمي است كه بايد بيش از پيش مورد توجه مديران و مسئولان مربوطه قرار گيرد.
سعادت سالم سازي و بازگرداندن معتادين بهبود يافته و زندانيان پس از طي دوران محكوميت به عرصه خانواده، جامعه و اشتغال را از اهداف مهم برشمرد و افزود: حمايت، مراقبت و برنامه ريزي براي فعاليت و اشتغال زندانيان و معتادين بهبود يافته از وظايف و تكاليف مهم مديران و مسئولان ذيربط در استان است و انتظار ميرود در اين خصوص، طرح ها و پيشنهادات لازم توسط اعضاي شوراي مبارزه با مواد مخدر ارائه شود.
استاندار آذربايجان غربي در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به نقش برجسته زنان و بانوان در سلامت جامعه افزود: با افزايش آگاهي و ارائه آموزش هاي مربوط به پيشگيري از مصرف مواد مخدر به بانوان و مادران، مي توان شاهد كاهش شيوع مصرف اين مواد در جامعه بود چرا كه مادران زمينه ساز تربيت و ورود فرزندان به جامعه هستند.
سعادت با تاكيد بر ضرورت شناسايي و برنامه ريزي براي گروههاي آسيب پذير جامعه نيز گفت: در جامعه برخي گروهها و اقشار وجود دارند كه بيشتر در معرض ابتلا به اعتياد قرار دارند كه لازم است اين گروهها بصورت دقيق و علمي، مورد بررسي و شناسايي قرار گيرند و براي كاهش تهديدات در ميان آنها برنامه ريزي شود.
استاندار آذربايجان غربي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: محور و مبناي اقدام قاچاقچيان در جامعه، سود و انتفاع مالي است لذا همواره افرادي سودجو وجود دارند كه در جهت منافع فردي خود دست به چنين اقداماتي ميزنند بنابراين بايد براي مقابله با اين پديده، برنامه هايي منسجم و جامع داشته باشيم آنها را بطور دقيق اجرا كنيم.
وي از اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان درخواست كرد طرح ها و پيشنهادات خود را حداكثر تا يك ماه آينده بصورت منسجم و كاربردي در جلسه شورا ارائه دهند تا براي عملياتي شدن طرح هاي موثر و كاربردي تصميمات لازم اتخاذ شود.